Vi söker projektledare inom elinstallationer i Karlskrona. Vill du bli vår nya medarbetare till vårt härliga gäng? Som projektledare hos Lampans Elinstallationer driver du projekt inom el- och teleinstallation, du blir en viktig person och får en roll med utvecklande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för projektets tidplan, budget och resultat. Arbetar nära kunden, externa leverantörer och vår egen personal. Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom el och projektledning

Som person är du driven, målinriktad och har en god förmåga att skapa goda relationer och affärer. Strukturerad, serviceinriktad, flexibel och självgående är några egenskaper som är utmärkande för din person.

Är du utbildad civilingenjör/högskoleingenjör inom el eller motsvarande kompetens är meriterande.

Lampans El

Lampans Elinstallationer AB är ett gammalt Karlskronaföretag som sedan 2006 är ett dotterföretag till Fredrik Jönsson Förvaltning AB. I koncernen ingår även El-installationer i Karlshamn AB samt El-installationer Åhus. Vi är ett lokalt elinstallationsföretag som arbetar med såväl service som projekt. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter på en spännande marknad.

Ansökan

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Niclas Jonasson på 0733-585419 alt. niclas.jonasson@lampansel.se. Tjänsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2020-11-30.

Samtal från bemannings-och rekryteringsföretag undanbedes.